MagiA SpEranței

A venit primăvara, vrei ca împreună să readucem bucuria în sufletele oamenilor?

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, gata să ne învăluie în liniște și căldură, să ne amintească de momentele petrecute în familie și, cu siguranță, să ne determine să fim mai buni unii cu alții. Însă, înainte ca iepurașul să ajungă la căsuța fiecăruia, vrea să își continue tradiția și să creioneze o nouă ediție a Academiei SpEranței.

Fiind proiectul care întruchipează în totalitate spiritul altruist al familiei SiSC, Academia SpEranței este inițiativa care stârnește căldură în sufletele oamenilor pentru care soarele nu strălucește mereu. Este piesa de puzzle care încearcă să se potrivească acolo unde ceva lipsește. Dar poate, mai presus de atât, este dovada vie a faptului că puțin câte puțin, constituim ceea ce alte persoane nici nu îndrăznesc să viseze! 

Dar oare cum este să fii iepurașul de Paște?

Academia SpEranței a pregătit și în această ediție un carusel de evenimente caritabile, care așteaptă să fie asaltate de studenți, oferindu-le acestora la schimb ocazia de a lua o pauză de la programul solicitant.

Astfel, între 28 martie și 29 aprilie, te așteptăm să iei parte alături de noi la evenimentele prin care poți susține cauza proiectului și poți aduce zâmbetul pe chipurile unor persoane. Fie că îți dorești să-ți afirmi talentul sportiv în lumina reflectoarelor prin intermediul campionatelor sportive de fotbal (2 aprilie) și baschet (8 aprilie), sau fie vrei să te relaxezi câștigând încă un joc în cadrul noii inițiative a acestei ediții, turneul de gaming (1 aprilie), te încurajăm să le dai de veste prietenilor. Satisfacția și fericirea de la final vor fi măsurate în momente de neuitat și contribuții către o cauză mare.

Către cine va merge cadoul la care vei contribui?

Pentru a afla răspunsul acestei întrebări care, cu siguranță, ți-a provocat curiozitate, te așteptăm cu mult entuziasm și multă energie la standurile Academiei! Suntem gata să preluăm stresul seminarelor și să îți oferim la schimb voia bună, informații despre proiectul caritabil! Ce spui, ne vedem pe 28 martie și 5 aprilie?

Dar, totuși, cum se distrează iepurașul?

Dacă ești de părere că nimic nu se compară cu petrecerea de la finalul sesiunii, trebuie să te contrazicem și să îți spunem că petrecerea tematică organizată pe data de 28 aprilie îți va întrece așteptările! Așa că, vino să te convingi singur, pentru că în mod cert o să te bucuri de playlistul pregătit cu atenție și de atmosfera special creată! Ceea ce vom păstra în continuare va fi gestul caritabil, astfel contravaloarea biletului de intrare va aduce un strop de veselie și familiei susținute.

Că tot vorbeam de jocuri, îți propunem să începem căutarea inamicilor prin labirintul pictat în culori fosforescente, să acumulăm cât mai multe puncte și să ne distrăm împreună pe data de 25 aprilie, la Laser Tag! Ce spui, ne vedem acolo?

Nu ne oprim aici! Pentru că vrem să râdem din tot sufletul, îți dăm invitație pe 27 aprilie, la Comedy night! Simte-te liber să te bucuri de fiecare glumă și să petreci timp de calitate într-o seară nu la fel de obișnuită ca oricare alta! Participarea ta va face sufletele oamenilor să zâmbească!

În final, decizia îți aparține. Academia SpEranței te așteaptă cu brațele deschise să i te alături, pentru că doar împreună putem susține o cauză umanitară! Putem face imposibilul posibil și putem ajuta ca pas cu pas, soarele să strălucească din nou, fiind susținut de speranță!

Te așteptăm atât pe pagina de Facebook „SiSC ASE”, cât și pe pagina de Instagram „sisc.ase”, pentru a descoperi mai multe informații și a fi la curent cu toate detaliile evenimentelor.

Elena-Laura Mironescu

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

Alte articole