SărbătoareA SpEranței

Luna octombrie este pe sfârșite, iar iarna parcă nu îndrăznește să apară încă. Cu toate acestea, Crăciunul este din ce în ce mai aproape pentru membrii organizației noastre, care încep pregătirile pentru a da startul unei noi ediții a proiectului „Academia SpEranței”.

Acesta este unul dintre proiectele de suflet marca SiSC (Sindicatul Studenților din Cibernetică) și a reprezentat de-a lungul timpului modalitatea SiSCoților de a fi alături de cei care au nevoie de un plus de fericire în pragul sărbătorilor de iarnă. Proiectul vine cu modalități de a-i face pe studenți să contribuie la susținerea unei cauze, prin intermediul diferitelor activități atrăgătoare, prin care aceștia pot contribui la strângerea de fonduri necesare cauzei alese.

În edițiile precedente, campionatele de baschet și fotbal au fost nelipsite în cadrul Academiei, iar serile de jocuri, petrecerile tematice, activitățile de recreere și cafeneauA SpEranței, au fost menite să mențină interesul studenților atât pentru proiect cât și pentru ajutorul celorlalți. De asemenea, anul acesta proiectul nostru vine cu ceva nou: Comedy Night și un complex de distracții!

Așadar, dacă dorești să te implici și să aduci zâmbetul pe buzele unor persoane în pragul sărbătorilor, te invităm să iei parte la activitățile caritabile ce vor fi organizate în cadrul ediției de Crăciun a proiectului „Academia SpEranței ”.


Enache Lucia Elena

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

Alte articole