Evenimente

Picture by Kyle Cottrell

Standul Speranței

Nu ai auzit? Standul Speranței revine mai festiv ca niciodată. Te așteptăm înarmați cu gustări delicioase și multă voie bună pe 5 decembrie și 8 decembrie, la parterul clădirii Virgil Madgearu, să susținem cauza acestei ediții. (atât prin donații bănești, cât și prin lucruri materiale. Adună-ți prietenii și vino să te lași cuprins de spiritul sărbătorilor alături de noi!)

Picture by Nathan Dumlao

Complex Distracții

Lasă-ți ziua de 22 noiembrie liberă, pentru că te așteptăm la Hype Cube! Taxa de intrare este doar de 40 de lei, iar dacă ni te alături îți putem oferi un voucher de 30% pentru următoarele vizite!

Picture by Kyle Cottrell

Petrecere Tematică

Poate unul dintre cele mai așteptate momente ale acestei perioade, Crăciunul este mereu un prilej de bucurie, emoție și entuziasm. În acest an, te poți alătura petrecerii organizate în cadrul proiectului ,,Academia SpEranței” pe data de 23 noiembrie pentru a simți atmosfera distracției, și implicit, vei deveni unul dintre spiridușii care va aduce zâmbetele pe buzele cuiva.

Picture by Nathan Dumlao

Campionat Baschet

Vrei să marchezi pentru „Academia SpEranței”? Campionatul de baschet revine pe data de 26 noiembrie, la sala de sport ASE. Strânge-ți echipa și cu o taxă de 15 lei/persoană, puteți să sprijiniți o cauză nobilă!

Înscrie-te
Picture by Daniel Lincoln

Campionat Fotbal

Ia-ți prietenii la evenimentul de tradiție „Academia SpEranței”, Campionatul de fotbal, unde te așteptăm cu energie și voie bună, taxa fiind de 15 lei/persoană, pe 3 decembrie, să îți demonstrezi abilitățile sportive.

Înscrie-te
Picture by Daniel Lincoln

Comedy Night

Se spune că râsul e cel mai bun medicament, așa că te așteptăm pe 28 noiembrie, la The Fool/Comics Club, să râdem pentru cei care au nevoie! Donația minimă este de 20 de lei.

Picture by Nathan Dumlao

Escape Room

Dacă îți place să-ți pui mintea în mișcare, adună-ți o gașcă de prieteni cu care vrei să participi pe data de 6/7 decembrie la cel mai cool Escape Room, pentru doar de 15 lei.