Evenimente

Campionat Mixt de Volei

Dorești să îți pui în valoare abilitățile sportive și să demonstrezi cât de bine te descurci într-o echipă? Ai ocazia perfectă să faci acest lucru la Campionatul mixt de volei, un eveniment marca „Academiei SpEranței”, care va avea loc pe data de 7 aprilie, la Sala de Sport „Cihoschi” ASE, donația minimă fiind de doar 20 lei/persoană! Asigură-te că ai cel puțin două fete în componența echipei și înscrie-te alături de coechipierii tăi! Haideți să sprijinim împreună o cauză nobilă ce merită tot sprijinul și solidaritatea noastră! Deci, ce mai aștepți? Ne vedem la meci?

Campionat de Fotbal

Suntem încântați să vă invităm la Campionatul de fotbal din această ediție a proiectului Academia SpEranței, ce va avea loc în incinta Complexului Studențesc Tei. Vă așteptăm plini de energie și entuziasm în data de 6.04.2024, ora 12:30, să vă arătați aptitudinile sportive în cadrul acestui eveniment caritabil. Donația minimă este de 20 lei/persoană.

Petrecere Tematica

Odată cu parada magnoliilor care au înflorit pe cele mai norocoase străzi, primăvara ne mai aduce petrecerea tematică din cadrul proiectului Academia SpEranței, la care vă așteptăm în data de 11 Aprilie la Gilda Music Lounge ca să petrecem pe ritmurile melodiilor iconice din copilărie. Alătură-te celui mai energic party al sezonului, prin care poți susține cauza acestei ediții cu o donație minimă de 25 lei. Te așteptăm să ne bucurăm împreună de aceste nopți de primavară și să aducem caldura și în sufletele celor ce au nevoie de sprijin!

Standul Speranței

Vino la Standul Academiei SpEranței pentru a experimenta o atmosferă primitoare, prin zâmbetele voluntarilor care vă așteaptă cu prăjituri proaspete și delicioase, băuturi reci sau calde și multă voie bună! Te așteptăm la Stand pe 1 aprilie (nu, nu este o farsă) și 24 aprilie, la parterul clădirii Virgil Madgearu, să te alături în sprijinul unei cauze nobile. Fiecare donație, în schimbul gustărilor oferite, devine o contribuție valoroasă către ajutorarea celor doi copilași, Mario și Medeea. Standul devine un punct de întâlnire pentru cei cu inimile deschise și dorința de a face o faptă bună așa că te așteptăm alături de prietenii tăi!

Seară de film

Este o zi călduroasă de primăvară, copacii și florile colorează peisajele cotidiene, iar cântecul vrăbiuțelor te invită să ieși afară. Ce alt mod mai bun de a te bucura de aceste frumuseți ale naturii, decât să vii la cel mai nou eveniment al Academiei SpEranței și anume, o seară de film? Te invităm alături de noi pe 17 Aprilie la o experiență cinematică ce nu trebuie ratată, prin care poți susține două suflete ce au nevoie de ajutor. Intrarea se face pe baza unei donații minime de 20 de lei. Deci, ce mai aștepți? Ia-ți prietenii, o pătură, niște snacksuri și hai să ne uităm împreună la film sub cerul înstelat.