Evenimente

Picture by Kyle Cottrell

Standul Speranței

Vino alături de prietenii tăi la noul Stand al Speranței, unde veți fi întâmpinați cu multă veselie și gustărele delicioase pe 28 martie și 5 aprilie, la parterul clădirii Virgil Madgearu. Prezența și implicarea voastră, atât prin donații bănești, cât și prin lucruri materiale, vor ajuta la susținerea cauzei caritabile și vor crea momente de neuitat. Așa că haide, ce mai aștepți?

Picture by Nathan Dumlao

Turneu de Gaming

Ești pasionat de jocuri precum CS:GO, LOL și FIFA23? Atunci, te așteptăm pe 1 aprilie la campionatul de gaming, unde vei avea parte de multă distracție și momente inedite, pline cu manifestări de talent ale echipelor participante. Pentru doar o taxa de 30 de lei, vei contribui la îndeplinirea scopului acestei ediții ale Academiei SpEranței.

Picture by Nathan Dumlao

Campionat Baschet

Trei pași de dribling și marchează! E mai mult decât un simplu meci de baschet, dar trebuie să ne lași să îți demonstrăm asta! Așa că, dacă vrei să pui pauză vieții cotidiene și să te distrezi, îți dăm întâlnire pe data de 8 aprilie, contravaloarea participării fiind de 15 lei/persoană. Noi suntem acolo să te susținem, dar tu ești cel care poate ajuta la scrierea acestei ediții a Academiei SpEranței!

Înscrie-te
Picture by Nathan Dumlao

Laser Tag

Ești o fire competitivă și un lider înnăscut? În cazul acesta, asamblează-ți echipa, pregătește-te de multă mișcare (dar mai ales voie bună), iar noi te vom aștepta pe data de 25 aprilie. Vino să le demonstrezi tuturor cât de priceput ești la Laser Tag!

Picture by Daniel Lincoln

Campionat de Fotbal

Stați așa! Auziți și voi? „Șut, bară, gooool!!”. Wow! Unul dintre cele mai așteptate evenimente marca Academia SpEranței a sosit! Campionatul de fotbal este locul perfect pentru a te distra și așteaptă să te înscrii alături de echipa ta nebună. Acesta are loc pe data de 6 mai, iar taxa este de 20 lei/persoană. Așa că ia-ți atitudinea de câștigător și hai pe teren!

Înscrie-te
Picture by Kyle Cottrell

Petrecere Tematică

Ce-ai spune de un party? Se zvonește că am da cele mai cool petreceri și, tocmai de aceea, te invităm pe 4 mai, să ne distrăm împreună și să dansăm pe ritmurile celor mai îndrăgite melodii. Participând, poți susține cauza din cadrul proiectului Academia SpEranței. Donația minimă este de 20 de lei.

Picture by Daniel Lincoln

Comedy Night

Ce mod mai bun de a-ți exprima optimismul, dacă nu prin comedie? Proiectul Academia SpEranței vine către voi cu un nou eveniment, anume o seară pe cinste de stand-up. Vrem să îți oferim o experiență amuzantă de neuitat, așa că te așteptăm pe 8 mai. Hai să râdem și să-i ajutăm pe cei care au nevoie!